Bereikbaarheid


Locatie


 


                                                                       Limburgsingel 12 A

                             6845 DT Arnhem                                                      

                                         



De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is enkel bereikbaar via een trap. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte, waar u op het afgesproken tijdstip word opgehaald.


Spreekuur

Consulten zijn alléén op afspraak mogelijk.

De praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend. De spreekuren zijn op maandag en op woesdag t/m vrijdag van 8uur tot 12uur 30 en van 16uur tot 20uur 30. Op dinsdag van 8uur tot 12uur 30, in de namiddag vindt alleen groepspsychotherapie plaats. Indien nodig zijn ook spreekuren op zaterdag mogelijk.  

 

Telefoon  

De praktijk is dag en nacht bereikbaar onder het nummer:  06 - 20 11 35 80

U kunt een bericht inspreken op het antwoordapparaat als ik u niet direct te woord kan staan. Indien u dat wenst  wordt u zo snel mogelijk teruggebeld. Ook voor het op tijd afzeggen van een afspraak spreekt u het antwoordapparaat in.


Vakanties

Tijdens afwezigheid wegens vakantie wordt indien nodig een waarnemer geregeld.

  

Noodsituaties

In alle gevallen van afwezigheid is in noodsituaties uw huisarts of de huisartsenpost de aangewezen persoon. Telefoonnummer: 0900-1598

 

Andere hulpdiensten

Wilt u 's avonds of in het weekend met iemand praten dan kunt u o.a. terecht bij MIND Korrelatie: 0900-1450  of De Luisterlijn: 088 0767 000

 

 
Opbellen